Close

Vertelpunt Uitgevers is een uitgeverij die zich richt op de amateur auteurs die bij de grote uitgeverijen niet aan bod komt. Ik ben journalist, copywriter, auteur én uitgever. Ik schreef zelfs reeds zes boeken en begeleidde beginnende auteurs bij zo’n 80 boeken. Vertelpunt Uitgevers begeleidt auteurs bij het redactionele, de vormgeving en de marketing

Blijf in contact met onze nieuwigheden en ontvang gratis het e-boek “De magische reis van idee tot boek”

Freebie

Download freebie

Vul jouw e-mail in:

Je eigen boek of roman uitgeven

Je wil je eigen boek uitgeven? Je eigen roman publiceren? Je hebt een leuk verhaal, maar weet niet wat je ermee moet doen? Neem dan contact met ons op. Stuur bijvoorbeeld je manuscript (in Word) op naar info@vertelpunt.be. Wij begeleiden jou en je verhaal tot een heus boek dat je kan schenken of verkopen aan je familie, vrienden en kennissenkring. En wie weet, misschien zelfs verder. Hieronder zie je een greep uit de boeken die we tot op heden (sinds maart 2011) uitgaven. Allemaal auteurs die we geholpen hebben hun droom waar te maken. Je leest op deze site welke manier wij hanteren om je boek uit te geven en welke boeken in onze webwinkel staan. Veel lees- en schrijfplezier!

Een eigen boek verhoogt je zichtbaarheid en imago

Het schrijven van een managementboek over jouw vakgebied en expertise zorgt voor credibility, imagebuilding en zichtbaarheid. Je bewijst dat je top bent in je vak. Als je overweegt om zo’n boek te schrijven, als je er al aan bezig bent of als het manuscript al zo goed als af is, neem dan contact op. Bij Vertelpunt combineren we schrijven, copywriting, online marketing, redactiebegeleiding én het uitgeven van boeken onder één dak.

0475 655 847 – dirk@vertelpunt.be – www.vertelpuntuitgevers.be – www.vertelpunt.be

Nieuwe boeken
De Vier Vrienden

De Vier Vrienden

Author: Jo Claes

De vier vrienden’ is de eerste roman van Johan Claes.  Pablo de jonge border collie is nieuw in de wijk en leert onder de oude eik zijn drie buren kennen: Vicky de oude koningspoedel, Rambo de boxer en Kaya de keffer. Twee weken lang volgen we de vier honden bij hun zes bazen én bij de wolf die in Vlaanderen is aangeland. ‘De vier vrienden’ is een dierenfabel à la Fontaine met knipoogjes naar de mensenwereld. Het boek is een pleidooi voor vriendschap, leven en laten leven. En voor wijsheid: vriendschap moet verdiend worden, vrijheid vraagt verant-woordelijkheid, verdraagzaamheid, is voorwaardelijk en ongetemperde levenslust komt ooit tot rust.”

Het boek wordt afgesloten met enkele rijk gedocumenteerde bijlagen die weergeven hoe een energieke hond kan opgevoed worden tot een blije, vrije en veilige hond.

Price: € 19,95

Ik wil het lezen