Er is meer tussen Hemel en Aarde

Beste Romain,

Voor mij was het een eer om jouw boekcover te mogen uitwerken, waarvoor ik jou en ook Dirk bijzonder erkentelijk ben. Toegegeven, de opdracht leek op het eerste gezicht niet zo eenvoudig en dat was het uiteindelijk ook niet.

Waar ik in het verleden bij vorige opdrachten slechts enkele kernwoorden van de inhoud van een boek meekreeg, ontving ik echter een volledig manuscript. En daar was ik blij om. Niet zozeer omwille van de’ moeilijkheidsgraad’, maar eerder voor de geboden kans om eindelijk eens diepgaandere literatuur te lezen. Inderdaad, vanaf de eerste regels werd ik meegezogen in datgene wat me al van in mijn jeugd parten speelt… in positieve zin en af en toe wel in mindere aangename momenten. Vergeef me mijn openheid in deze, maar jouw boek heeft me diep geraakt en zindert nog ongelooflijk hard na… elke dag zelfs! Weliswaar met gelukzalige gedachten. Sterker nog;…waar ik enige tijd nog min of meer een soort ‘angst’ voor kende, is dit laatste vreemd genoeg compleet omgeslagen naar een soort ‘verlangen’, n.l. doodgaan en toch niet sterven.

De angst is helemaal verdwenen… eigenlijk kijk ik er al naar uit! Al wil ik hier nog wel een tijdje rondlopen hoor… mijn werk is volgens mij nog lang niet af. Hahaha…

Dankzij jouw boek zijn mijn inzichten bijgesteld en heb ik ontzettend veel antwoorden ontvangen op ontelbare vragen. Ja, noem het gerust ‘bewustwording’. Als God ieder van ons de nodige talenten en gaven schenkt om datgene te realiseren wat Hij wil, wie zijn wij dan om dat niet

te aanvaarden en te gebruiken? Nogmaals hartelijk dank voor alles… dit koester ik voor de rest van mijn aardse dagen. En ja… nu kijk ik nog nieuwsgieriger uit naar jouw volgende boek.

Dank je wel Romain.

Patrick Smeets.

 

UA-100687733-1