Lezers over 'Help! Mijn engelbewaarder wil met brugpensioen

Beste Dirk,

Dank dat je je boek met de post hebt opgestuurd. Liliane en ik hebben ervan genoten. Ik ben er vanmorgen om 10 u mee begonnen en rond 4 u deze namiddag was het uit. Ideaal voor een druilerige zondag. We hebben gelachen, waren getroffen door al het leed voor jou en de jouwe, en hebben vooral bewondering dat je je zo kwetsbaar en open durft opstellen.

Jan

Beste Dirk,
Ik heb net je boek uit en wil je toch even een mailtje sturen je persoonlijke ontboezemingen (zoals je zelf schrijft) hebben me zeker kunnen bekoren.
Eerlijk en rechtuit, vlot leesbaar kortom mooi. Dikke proficiat en veel succes met de hopelijk vlotte verkoop.
Han Beeren
 

Hallo Dirk,
Heb je boek in één ruk uitgelezen.
Jij kan heel goed schrijven.
Je openhartigheid vind ik super.
Jij bent door oog van een naald gekropen.
De titel is geweldig!!!!
Marleen

Geachte heer Hermans,
Van harte gefeliciteerd met uw boek, u heeft veel talent.
Veel succes met uw boek en vooral met uw verdere gezondheid !
Hartelijke groet,
Professor Diethard Monbaliu
 

Beste Dirk,
Enig, ontroerend, realistisch, schokkend en o zo herkenbaar. Dank zij jouw LEVER ben ik al een paar dagen stik aan het nadenken. Dank je voor zo'n verhaal. Ik ben er zowaar NIET goed van maar toch hou ik er een mega-goed gevoel aan over.
Fitty
 

Dirk,
Ik heb je boek in één ruk uitgelezen, iets wat bij mij maar zelden voorkomt. Chapeau man, laat dit een stimulans zijn om opnieuw in de pen te kruipen.
Eigenlijk kijk ik uit naar een volgende boreling van je. Of het de leeftijd is, ik weet het niet maar er zijn heel wat herkenbare elementen in je verhaal.
Nogmaals: proficiat.
Jos